MapModNews
Call of Duty Gaming News
Login Welcome to MapModNews
Saturday, August 19 2017 @ 06:32 AM BST

De Modern Warfare 3 update patch doet weinig...

Call of Duty Nederlands

Alle versies van Call of Duty: Modern Warfare 3 hebben vannacht een update gehad. De developers claimen dat de game beter in balans gebracht en een aantal foutjes zijn weggewerkt. En inderdaad, enkele nauwelijks voelbare veranderingen en alleen de map Dome is aangepast; enkele plekken in deze map zijn nu afgeschermd.

Of voor de PC gamers de wapen aanpassingen nu zo belangrijk waren valt te betwijfelen. Want voor menig PC gamer is deze game een bron van irritatie.

Enkele punten die echt vragen om snel gefikst te worden zijn :

Als je voor Modern Warfare 3 P2P MP de host bent geweest en deze taak gaat naar een andere speler, dan is na een game of 4 de koek voor jou op. Alleen door het spel weer opnieuw te starten krijgt MW3 weer de normale FPS terug.

Sowieso staat de FPS te laag afgesteld. En menig speler heeft daardoor last van het kort wegvallen van de muis.

En natuurlijk de Field of View. De FoV staat voor MW3 vast op 65 en voor de PC gamer is dit echt te weinig. Het maakt spelers misselijk en ze krijgen hoofdpijn. Net iets hoger, 85, is voor vele de ideale instelling. Of de FoV in de toekomst veranderd valt te betwijfelen, maar voor diegene die last hebben van lichamelijk ongemak is er wel een FOV changer. ( VAC gaat deze week bekijken of deze tool permanent in lijst met de toegestane hulpmiddelen kan.)

Hier een goede video over wat FoV precies is en hoe deze FOV changer kan worden gebruikt :

 

Download de CoD: Modern Warfare 3 FoV Changer voor MP en SP.